PLH – közvilágítás

Karbantartás és üzemeltetés

A közvilágítás üzemideje alatt dolgozunk

Társaságunk alaptevékenysége a közvilágítási hálózaton végzett szerelési munkák, így kizárólag erre a tevékenységre koncentrálhatunk.

Az önkormányzati partnereink érdekében szakembereink a közvilágítási aktív elemek karbantartását és a hibaelhárítási munkálatokat a közvilágítás üzemideje alatt, az esti / éjszakai órákban végzik el.

esti-karbantartas

Az üzemidő alatti munkavégzés előnyei önkormányzatuk számára:

  • a nappali órákban történő javításhoz szükséges közvilágítás-üzembehelyezés többletköltsége NEM terheli az önkormányzatot,
  • az esti/éjszakai órákban végzett munkavégzéssel kollégáink nem akadályozzák a nappali forgalmat,
  • ilyenkor lehetőségük van az adott település-rész teljes közvilágítási hálózatának átvizsgálására, és az általuk esetlegesen fellelt, de az önkormányzat, vagy a lakosság által még be nem jelentett hibák (ún. „talált hibák”) elhárítására is.

Tapasztalataink szerint kijelenthető:

Minden 5. hibát még azelőtt elhárítunk, hogy az önkormányzat vagy a lakosság jelezte volna a meghibásodást!

Hibabejelentés, ellenőrzés, javítási riportok

Az önkormányzat munkatársaitól és a lakosságtól érkező hibabejelentéseket 0-24 órában fogadjuk – az alábbi csatornákon:

  • A +36 1 457 0575 telefonszámon
  • E-mailben
  • Weboldalunk hibabejelentő felületén

Önkormányzati Partnereink számára hozzáférést biztosítunk az általunk használt ONLINE ügyfélszolgálati rendszerhez, így valós időben láthatják a bejelentett hibák státuszát, bármikor ellenőrizhetik az elvégzett javításokat, igényük szerint kérhetik le a javítási riportokat.

Közvilágítás-üzemeltetési engedély, tanúsítványok

A vonatkozó hatályos jogszabályi előírások betartása mellett, versenyképes áron, de magas színvonalú szolgáltatás keretében látjuk el az adott település területén található valamennyi közvilágítási aktív elem folyamatos működőképességének fenntartását, hibaelhárítását.

mekh_logoA Magyar Energetikai és Közmű- Szabályozási Hivatal (MEKH) által kiállított Közvilágítási üzemeltetési engedéllyel rendelkező társaságunk és valamennyi szakemberünk az ország minden pontján jogosult közvilágítással kapcsolatos munkavégzésre a hálózati engedélyesek (E.ON ÉDÁSZ, E.ON DÉDÁSZ, E.ON TITÁSZ, EDF DÉMÁSZ, ELMŰ, ÉMÁSZ) hálózatain.

Feladatainkat saját állományú műszaki szakemberekkel, a munkálatok elvégzéséhez szükséges géppark, hatósági engedélyek és minőségbiztosítási tanúsítványok birtokában látjuk el országos lefedettséggel.
 

Közvilágítás-üzemeltetési referenciák

Közvilágítás karbantartási és üzemeltetési referenciáink a teljesség igénye nélkül:

Debrecen, Hódmezővásárhely, Karcag, Makó, Vasmegyer, Berkesz, Szamoskér, Kisar, Mezőtúr, Tiszakóród, Cigánd, Tiszakarád, Dánszentmiklós, Villány, Medgyesegyháza, Nagybánhegyes, Balatonmáriafürdő, Nyáregyháza, Villány, Kevermes, Soltvadkert, Nagymágocs, Apátfalva, Zánka, valamit további 376 település.

A közvilágítás fejlesztésében is számíthat ránk

A közvilágítási hálózaton végzett szerelési munkák az üzemeltetési-, karbantartási- és eseti-munkafolyamatok mellett magukban foglalják a beruházási és kivitelezési feladatokat is – így szerződött Partnereink rendelkezésére állunk a legkülönbözőbb fejlesztési igények megvalósításában is:

  • hálózat-bővítés;
  • hagyományos technológiájú korszerűsítés (pl. visszaszabályozós elektronikus előtét);
  • LED technológiájú korszerűsítés.

» További információk a közvilágítás-korszerűsítésről »