PLH – közvilágítás

Közvilágítás-korszerűsítés

Energiahatékonyságot célzó közvilágítás-korszerűsítés

A közvilágítási rendszerek korszerűsítésével nem csupán önkormányzatuk energetikai kiadásai csökkennek, hanem az alacsonyabb karbantartási és üzemeltetési költség is kisebb terhet jelent költségvetésük számára.

A közvilágítás-korszerűsítés lépései:

led-lampa1. a jelenlegi közvilágítási rendszer állapotfelmérése
 
2. egyedi igények egyeztetése (hálózat-bővítés, LED, kritikus pontok kiemelt megvilágítása stb.)
 
3. a közvilágítás-korszerűsítés műszaki tartalmának meghatározása
 
4. finanszírozási lehetőségek áttekintése
 
5. az igényelt közvilágítási beruházás megvalósítása

Az egyedi igényekre szabott műszaki tartalommal megvalósított közvilágítás-korszerűsítés a település egészére vonatkozó megoldást kínál.

Ráadásul a jelenleg fizetett közvilágítási kiadásokhoz képest többletköltség nem terheli az Önkormányzatot, hiszen a közvilágítás-korszerűsítéssel elért költség-megtakarítás biztosítja a beruházás fedezetét.
 

Nem csak a LED lehet megoldás

Tapasztalataink szerint a hagyományos, de napjainkban még korszerűnek számító fényforrások esetében kiváló eredmény, akár 40% energia-megtakarítás is elérhető vissza-szabályozós elektronikus előtétek beépítésével – ezért költséghatékonyság szempontjából értékelve kizárólag a régi, elavult lámpákat éri meg cserélni.

Elavult, régi lámpatestek cseréjénél vagy a település kiemelt, közösségi tereinek megújításához természetesen mi is a legmodernebb LED-technológiát ajánljuk.

Önkormányzati partnereink érdekeit szem előtt tartva folyamatosan keressük az újabb és újabb energia-megtakarítási lehetőségeket, teszteljük az új megoldásokat, LED-lámpatípusokat.
 
Tevékenységünk eredményeként Ön is biztos lehet abban, hogy kizárólag az ár-érték arányban kiváló megoldásokat ajánljuk Partnereink figyelmébe.

Közvilágítás-korszerűsítési referenciák

Hagyományos korszerűsítésre jó példa Öcsöd, ahol vissza-szabályozós elektronikus előtétek beépítésével 40% energia-megtakarítást értünk el.

LED-technológia alkalmazásával elvégzett közvilágítás-korszerűsítési referenciáink a teljesség igénye nélkül:

Soltvadkert, Rimóc, Villány, Révfülöp, Kékkút, Dánszentmiklós, Balatonkeresztúr, Detk, Dörgicse, Bogyiszló, Nemesrádó

A korszerűsítések mellett a költséghatékony és magas minőségű üzemeltetési és karbantartási feladatokban is számíthat ránk:
» További információk a közvilágítás-üzemeltetésről »